• 10 000 produkter

  • Snabb leverans

  • Frakt från 29 kr

Sök

Om Electrokit

Om Electrokit

Affärsidén är att förse kunder med elektronikkomponenter, enkortsdatorer, moduler, sensorer, mätinstrument och mycket mer. Detta till ett bra pris med bra kvalitet.

Electrokit - en del av din utveckling

Electrokit har sedan 2004 varit leverantör för teknikentusiaster, hobbyister, utbildningsinstitutioner och professionella inom teknikområdet. Med vårt omfattande sortiment och breda expertis har vi levererat högkvalitativa produkter som förenklar skapande inom elektronikens värld. Genom att tillhandahålla tydliga produktbeskrivningar, handledningar, och tekniska datablad strävar vi efter att underlätta och inspirera våra kunders kreativitet och lärande inom elektronik.

Vilka är våra vanligaste kunder?

Typiska kunder är företag som utvecklar elektronik, kunder som bygger elektronik i mindre serier, skolor som bedriver utbildning inom elektronik och programmering samt privatpersoner som har elektronik som hobby.

Ehandel och butik

Vi har kunder från hela Europa, de allra flesta av våra kunder handlar från vår ehandel. Om du bor i Malmö-regionen, är du välkommen att besöka vår lagerbutik.

Eget lager i Sverige

Elektrokit har eget lager i Malmö. På så sätt kan vi erbjuda snabba leveranser. Normalt skickar vi dina varor samma dag som du lagt din beställning. Ju tidigare på dagen du beställer desto större är möjligheten att vi kan leverera sammas dag.

Våra ledord och vår kvalitetspolicy

Ledorden för vår verksamhet är enkelt och prisvärdhet. Vi vill att du som kund snabbt och enkelt ska kunna handla dina elektronikprodukter på ett prisvärt sätt. Vi prioriterar funktionella förpackningar som inte är onödigt påkostade. Våra lokaler är välanpassade utan att vara dyra.

– Vi skall av våra kunder uppfattas som enkla och prisvärda. Glädjen över ett lågt pris uppväger dock aldrig besvikelsen över låg kvalitet.

Vi investerar för framtiden

Nyligen har vi investerat i ett nytt affärssystem och ett förbättrat logistiksystem, detta för att ännu bättre leva upp till dina förväntningar. I februari 2024 lanserade vi vår nya e-handelsplattform där vi tydligt kan möta upp våra kundlöften om enkelhet, tydlighet och snabbhet.

Bra villkor för våra medarbetare

Våra medarbetare är en hörnsten i verksamheten. Därför investerar vi ständigt i förbättrad arbetsmiljö och erbjuder bra anställningsvillkor. Electrokit har kollektivavtal.

Vision och mål

Vårt engagemang för att främja teknikutbildning och innovativa idéer finns i Electrokits DNA. Vårt mål är att främja nästa generation av ingenjörer, innovatörer och problemlösare. Vi samarbetar med utbildningsinstitutioner, skolor och universitet. Vid önskemål levererar vi kursanpassade utbildnings-kit. Oavsett om du är nybörjare inom elektronik eller en erfaren entusiast, strävar Electrokit efter att vara din leverantör av allt du behöver för att förverkliga dina elektronikprojekt. Här på hemsidan kan du utforska vårt sortiment, få inspiration till dina projekt och upptäcka den spännande världen av vad elektronik kan åstadkomma.

Electrokit 20 år

Under 2024 firar Electrokit sitt 20-årsjubileum. Vi är glada och tacksamma för förtroendet att leverera till dig under alla år. För oss är det helt avgörande att du är nöjd med oss. Vi hoppas på att få vara med och leverera till ditt nästa projekt.

Electrokit har ny ägare

Electrokit är ett ägarlett helsvenskt företag. Den första november 2023 tog Marcus Dahnelius över Electrokit Sweden AB från Greger Andersson. Greger kommer under en period att fortsätta att arbeta i verksamheten. Marcus Dahnelius har sin bakgrund som grundare av Kjell & Company där han under 30-år spelat en aktiv roll att bygga upp företaget.

Hitta till oss

Kör du efter GPS kan vår adress visas lite tokigt. Du kan istället knappa in ”Krangatan 2” så kommer du precis rätt.

Adress Electrokit Sweden AB Västkustvägen 7 21124 Malmö
Öppettider Måndag-Fredag 10-16
Telefon 040-298760
Fax -
Epost info@electrokit.se
Org.nr 556667-9683
VAT-nr SE556667968301
Bankgiro 5849-1986

Kör du efter GPS kan vår adress visas lite tokigt. Du kan istället knappa in Krangatan 2 så kommer du precis rätt.