• 10 000 produkter

  • Snabb leverans

  • Frakt från 29 kr

Sök

Om Electrokit

Om Electrokit

Affärsidén är att förse kunder med elektronikkomponenter, enkortsdatorer, moduler, mätinstrument och tillbehör. Detta till ett bra pris med bra kvalitet.

Vilka är våra vanligaste kunder?

Typiska kunder är företag som utvecklar elektronik, bygger elektronik i mindre serier, skolor som bedriver utbildning inom elektronik och programmering samt privatpersoner som har elektronik som hobby.

Electrokit 20 år

Under 2024 firar Electrokit sitt 20-årsjubileum. Vi är glada och tacksamma för fått förtroendet att leverera till dig under alla år. För oss är det helt avgörande att du är nöjd med oss. Vi hoppas på att vi får förtroendet att även vara med och leverera till ditt nästa projekt.

Helsvenskt bolag

Vi är ett helsvenskt ägarlett bolag, med eget lager i Sverige.

Våra ledord

Ledorden för vår verksamhet är enkelt och prisvärt. Vi vill att du som kund snabbt och enkelt skall kunna handla dina elektronikprodukter på ett prisvärt sätt. Vi undviker dyra förpackningar och flotta lokaler, det utan att snåla på sådant som påverkar kvaliteten på våra produkter och i våra processer.

Vi investerar för framtiden

Electrokit finns i ändamålsenliga lokaler i Malmö. Nyligen har vi investerat i ett nytt affärssystem och ett förbättrat logistiksystem, detta för att än bättre leva upp till dina förväntningar. Vi arbetar just nu med utveckling av en ny e-handelsplattform där vi tydligt kan möta upp våra kundlöften om enkelhet, tydlighet och snabbhet. Vi hoppas att kunna släppa den nya e-handelsplattformen inom kort.

Bra villkor för våra medarbetare

Våra medarbetare är en hörnsten i verksamheten. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor och har kollektivavtal.

Vårt kundlöfte och kvalitetspolicy

– Vi skall av våra kunder uppfattas som enkla och prisvärda. Glädjen över ett lågt pris uppväger dock aldrig besvikelsen över låg kvalitet.

Ny ägare och VD från den 2023-11-01

Den första november tar Marcus Dahnelius över Electrokit Sweden AB från Greger Andersson. Greger kommer under en period att fortsätta att arbeta i verksamheten för att stödja övergången och hjälpa Marcus i stort som smått. Marcus Dahnelius har sin bakgrund som grundare av Kjell & Company där han under 30-år spelat en aktiv roll att bygga upp företaget. Marcus är också medförfattare till flera populära böcker inom elektronikområdet.

Hitta till oss

 

Adress Electrokit Sweden AB Västkustvägen 7 21124 Malmö
Öppettider Måndag-Fredag 10-16
Telefon 040-298760
Fax -
Epost info@electrokit.se
Org.nr 556667-9683
VAT-nr SE556667968301
Bankgiro 5849-1986

Kör du efter GPS kan vår adress visas lite tokigt. Du kan istället knappa in Krangatan 2 så kommer du precis rätt.