• 10 000 produkter

  • Snabb leverans

  • Frakt från 29 kr

Sök

Display e-papper 2.7" 264x176px röd/svart/vit

Art nr: 41020463 - Adafruit
Handla denna produkt Display e-papper 2.7" 264x176px röd/svart/vit
pris 569 SEK
Inklusive 25% moms
Lagervara, 1 st
Enhet: styck

10 000 produkter

Snabb leverans

Frakt från 29 kr

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 040-298760 (måndag till fredag 10-16), eller mejla på info@electrokit.se

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

En modul för att snabbt och enkelt integrera E- ink-displayer i dina mikrocontrollerprojekt, dessutom i tre färger! E-ink-tekniken fortsätter visa bilden fast displayen inte får ström, det är alltså ett utmärkt sätt att visa information som bara förändras sporadiskt, som exempelvis väderleksrapporten, dina kommande möten, dagens dikt, genererade bilder, favoritcitat ur en bok, osv. Bilden har hög kontrast och är väldigt lätt att läsa i dagsljus. Effekten är väldigt lik tryckt papper!
Med enkla anslutningar på 2.54mm-stiftlisten och färdiga bibliotek för Arduino och CircuitPython är det mesta förberett för att du snabbt ska komma igång.
Eftersom bufferten för en display tar 11.5KB har Adafruit lagt till ett SRAM-chip som delar SPI-port, vilket lämnar din mikrocontrollers minne fritt för annat bruk. Särskilt om du vill använda flera displayer är det en smidig bonus. Biblioteken kan sköta minneshanteringen, så displayen beter sig som en vanlig display kompatibel med Adafruit_GFX.
Den inbyggda 3.3v-regulatorn har en enable-pin, så att du snabbt kan bryta strömmen till SRAM, MicroSD och displayen (som ju fortsätter visa bilden när strömmen tas bort).
Just det, den har en MicroSD-läsare! Från micro-sd-kortet kan du sedan läsa in text, bilder eller annan data. Alla pinnar tål 5V och kan arbeta med 3V-logik, för stor kompatabilitet med många microkontrollers.
Stiftlist ingår, ej monterad.

Produktinformation

  • SKU:

    41020463
  • MPN:

    4098

Extern länk

Relaterade kategorier