• 10 000 produkter

  • Snabb leverans

  • Frakt från 29 kr

Sök

Arduino CTC 101 Program - Full

Art nr: 41018223 - Arduino
Handla denna produkt Arduino CTC 101 Program - Full
pris 24 995 SEK
Inklusive 25% moms
Slut i lager

10 000 produkter

Snabb leverans

Frakt från 29 kr

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 040-298760 (måndag till fredag 10-16), eller mejla på info@electrokit.se

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Creative Technologies in the Classroom 101, eller CTC 101, är Arduinos unika STEAM-program (Science, Technology, Engineering, Arts och Mathematics).

CTC 101 är skräddarsydd för elever i åldrarna 13 till 17 och är det perfekta professionella utvecklingsprogrammet för lärare.
CTC 101 har certifierats av den finska Kokoa Education Standard som garanterar högt utbildningsvärde och robust pedagogisk design för globalt lärande.

Vad innehåller det?
VERKTYGSLÅDA: Mer än 700 komponenter för en klass med upp till 30 elever.
ONLINEPLATTFORM: Tillgång till Arduino Education Learning Management System med steg-för-steg-instruktioner och lektioner för mer än 25 praktiska experiment baserade på temamoduler.
SUPPORT: Guidad utbildning för pedagoger, livewebinarier och forum som övervakas av Arduino Education-experter.

Mer än 700 komponenter och delar:

Sex Arduino 101-kort: Ett av de mest kraftfulla Arduino-korten för utbildning, det inkluderar trådlös kommunikation (Bluetooth) och en integrerad IMU (Inertial Measurement Unit). De är programmerbara, kan läsa ingångar (t.ex. lyser på en sensor) och kan styra utgångar (t.ex. aktivera en motor).
Sex Arduino Education-sköldar: Tilläggskort som ansluter till Arduino 101- och Uno-korten för att utöka deras funktionalitet. Education Shield är en skräddarsydd sköld designad av Arduino Education speciellt skräddarsydd för utbildningsändamål för att möjliggöra snabb och enkel inlärning när du bygger projekt.
Mer än 10 mini breadboards: Används för att göra kretsar lättare att bygga. De kan antingen fästas ovanpå Education Shield eller användas separat för att ansluta andra komponenter.
Uppsättning elektroniska komponenter: Används för att skapa interaktiva elektroniska kretsar, inklusive motstånd, potentiometrar, lysdioder, tryckknappar, kondensatorer och dioder.
Set med MODULINO plug and play-moduler: Sensorer och ställdon med alla nödvändiga komponenter inbyggda så att de kan anslutas direkt till Education shield-kortet. Modulerna inkluderar en joystick, ljus- och lutningssensorer och en infraröd array.
Uppsättning av sensorer och ställdon: Sensorer inkluderar ljus, knackning, beröring/kapacitiv och infraröd. Ställdon inkluderar standard- och kontinuerliga servomotorer.
Set med batterier: Innehåller både 9V och 1,5V batterier och batterihållare med 4 och 8 platser.
Media och lagring: Inkluderar webbkamera, SD-kort och en högtalare. Education Shield har en SD-kortläsare och en ljudkontakt.
Set med kablar: Innehåller alla kablar som behövs såsom USB-kablar, bygelkablar, modulkablar, batterisnäppar, alligatorkablar och enkelkärniga kablar.
MDF-delar: Laserskurna MDF-delar kan användas för 10 olika projekt.
Förvarings- och sorteringslådor: Elektroniska komponenter kan sorteras i lådor baserat på deras funktioner och storlekar. Efter att MDF-delar har tagits bort från sina ramar kan de förvaras i de återförslutbara förvaringspåsarna för att hålla dem organiserade för senare användning. Sorteringslådan med avdelare kan användas för att organisera små komponenter.
Online plattform
Varje köp av CTC 101 inkluderar användaråtkomst till onlineplattformen. Upp till tre pedagoger beviljas åtkomst och kan därefter hantera elevåtkomst med en gräns på 30 platser per verktygslåda. Se demo här.

Onlineplattformen körs på ett skräddarsytt Learning Management System (LMS), som hjälper elever att komma igång med programmering, elektronik och bygga fullt fungerande, interaktiva projekt under ledning av pedagoger. Finns för närvarande på engelska, spanska, italienska och katalanska.

Lärare ges tillgång före eleverna, så att de kan förbereda och anpassa sina lektionsplaner med mer engagerande och kreativa tekniker. Detta gör att de kan integrera den senaste tekniken i sin läroplan.

Innehållet och klassdynamiken är speciellt utformade för att förbättra elevernas problemlösnings- och lagarbetesförmåga i en samarbetsmiljö.

Studentaktiviteter
Modul 1: Programmering och grundläggande kodning.
Modul 2: Introducerar Arduino-kort och digitala signaler.
Modul 3: Introducerar analoga signaler och seriell kommunikation.
Modul 4: Introducerar robotik, kraftsystem och motorer.
Modul 5: Introducerar trådlös kommunikation via Bluetooth och avancerade sensorer.
Referensdel: Extra material och övningar för felsökning och vidare lärande.
Lärarsektion: Självadministrerad onlineutbildning, material för klassförberedelser, lärarhandledningar och resurser.
I slutet av kursen kommer eleverna att ha möjlighet att skapa sina egna projekt och dela dem med Arduino Education-gemenskapen.

*Observera att CTC 101-programmets varaktighet är flexibel och baseras på antalet lektioner eleverna tar varje vecka (två till tre lektioner per vecka rekommenderas). Kärninnehållet (studenternas lärandeaktiviteter) kan ta upp till 10 veckor att slutföra medan hela programmet (med tillägg av studentprojekt) kan ta upp till 20 veckor.

Support för CTC 101
Arduino Edu

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Formfaktor
EDU
  • SKU:

    41018223
  • MPN:

    AKX00002

Relaterade kategorier