• 10 000 produkter

  • Snabb leverans

  • Frakt från 29 kr

Sök

Adafruit Prop-Maker FeatherWing

Art nr: 41018136 - Adafruit
Handla denna produkt Adafruit Prop-Maker FeatherWing
pris 165 SEK
Inklusive 25% moms
Lagervara, 5 st
Enhet: styck

10 000 produkter

Snabb leverans

Frakt från 29 kr

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 040-298760 (måndag till fredag 10-16), eller mejla på info@electrokit.se

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Ett påbyggnadskort (FeatherWing) för Adafruits Feather-kort, ämnat för cosplay, skapande av rekvisita, utklädningar, och andra audiovisuella projekt. På kortet finns en rad funktioner som underlättar för häftiga projekt, och eftersom Feather-serien alltid har inbyggd LiPo-laddare och batterikontakt blir det superlätt att göra dina projekt portabla.

Funktioner:
Inbyggd NeoPixel-kontakt för att ansluta Adafruits JST-bestyckade NeoPixel Led-slingor med programmerbara lysdioder. Ström till lysdioderna tas automatiskt från den källa med högst spänning (LiPo eller USB) och är reglerad för jämnt och fint ljus utan flimmer.

3W RGB LED-drivare: strömstarka Mosfetar som kan PWM-styras för att kontrollera RGB-lysdioder (utöver NeoPixlarna)

Treacels accelerometer med knackigenkänning (LIS3DH). En accelerometer som kan användas för att påverka ljud och ljus, eller med knackningar välja olika blinkprogram/färger, exempelvis. Perfekt om du ska göra en ljussabel. Kodexempel för chipet finns till både Arduino och CircuitPython.

Klass D-förstärkare med 1W i 8Ohm/3W i 4Ohm effekt för ljudeffekter. Tänkt för bruk med Feathers som har en analog utgång, såsom Feather M0 Express eller M4-serien.

Strömsnålt läge - en pin kan styra strömförsörjningen till RGB-lysdiderna, NeoPixlar och förstärkaren, för att snabbt och enkelt försätta enheten i ett strömsparande viloläge. Den kan sedan vakna snabbt genom ett knapptryck (extern knapp - ingår ej) eller genom input från accelerometern. I viloläget drar Prop-maker under 1mA.

Lödningsbara kontakter med hål för dragavlastning finns för viloläget, strömbrytare (för hela kortet) och en knapp för att stryra valfria funktioner.

Rekommenderas för bruk med Feather med M0 Express, M4 eller ESP32. 32u4 eller 328p-bestyckade Featherkort har inte PWM-utgångar nog för att få all funktionalitet.
nRF52 och ESP8266-bestyckade Feathers har ingen analog utgång. För projekt utan ljud fungerar de dock bra.
M0 basic fungerar inte med CircuitPython, men ska funka med ihop med Prop Wing om du jobbar i Arduino.

Produktinformation

  • SKU:

    41018136
  • MPN:

    3988

Relaterade kategorier