• 10 000 produkter

  • Snabb leverans

  • Frakt från 29 kr

Sök

1.54" E-papper display monterad på kort svart/vit/röd

Art nr: 41020745
Handla denna produkt 1.54" E-papper display monterad på kort svart/vit/röd
pris 539 SEK
Inklusive 25% moms
Lagervara, 8 st
Enhet: styck

10 000 produkter

Snabb leverans

Frakt från 29 kr

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 040-298760 (måndag till fredag 10-16), eller mejla på info@electrokit.se

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

E-ink-display-modul med SPI-interface och inbyggd styrning. Kommunkation med kortet sker över SPI. Displayen har stöd för partial refresh, alltså att bara delar av displayen uppdateras (vilket sparar tid och ström). Liksom andra e-ink-displayer drar den bara ström när bilden uppdateras, och bilden är kvar i princip hur länge som helst. Displayen är också läsbar i dagsljus (blänker inte) och har mycket hög betraktningsvinkel. Övrig elektronik lär såklart dra ström även om displayen inte uppdateras, men den är väldigt strömsnål enligt tillverkarens uppgift. Med yttre styrning av strömtillförsel kan den såklart strömförbrukningen att få när än mer. Lämplig för projekt som drivs på batteri, eller kanske sol- eller vindkraft?
Lämplig för att visa väderprognoser, sensordata med lite längre mätintervall, statistik, dagens löpsedlar, veckonummer, nästa aktivitet i din kalender, m.m.
SPI-interface, kan användas med Arduino, Raspberry Pi, och andra utvecklingskort. Ansluts med den monterade 8-pinnars stiftlisten, som kan användas med kabel, experimentkort, mönsterkort eller kopplingsdäck.
Arbetsspänning: 3.3V

Produktinformation

  • SKU:

    41020745

Relaterade kategorier