Uppdaterad 2022-10-12

Butik

Vi har nu åter öppnat vår hämtbutik i Malmö efter att den varit stängd under Corona. Normala öppettider är måndag – fredag kl 10-16.

Förbeställda varor kan avhämtas på lagret kl 8-16:30.

Leveranstider

Pga den ökande bristen på halvledarchip upplever vi f.n. svårigheter att få tag i vissa produkter. Det innebär att dessa produkter anges som slut, och den förväntade leveranstiden är inte alltid känd.

Vi får kontinuerligt in sändningar av de produkter som är slut, men i många fall går hela sändningen åt till att fylla de restorder som finns. Därför visas inget lagersaldo i butiken. I de fall förväntad leveranstid visas, så avser den en order som läggs idag. Är ordern lagd tidigare kan annan leveranstid gälla.

Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer på att få bättre kontroll och förutsägbarhet på leveranstiderna.

Nytt affärssystem

Efter många år av trogen tjänst har vi nu bytt ut vårt affärssystem. Som kund märker du det främst på lite annat utseende på fakturor, följesedlar och etiketter. Internt är de betydligt större ändringar som skett.

Vi beklagar att det tidvis uppstått störningar i utleveranserna, men i dagsläget är våra leveranstider för varor som finns i lager normala. Largervaror skickas alltså oftast samma dag som ordern kommit in.