Uppdaterad 2022-01-03

Corona-virus

  • Vår e-handel levererar som vanligt.
  • Order kan förbeställas för avhämtning på vårt lager.
  • Vår fysiska butik är stängd för besök ännu en tid.

Pga nya restriktioner kommer det att dröja ännu ett tag innan vi kan öppna vår fysiska butik.

Under tiden är det möjligt att lägga webb-order för avhämtning på vårt lager. Observera dock att butiken är stängd, så dessa måste avhämtas i vår godsmottagning. Det är inte möjligt att göra ändringar i ordern på plats eller göra tilläggsköp.

Vår e-handel fungerar precis som vanligt. Du beställer via hemsidan, och din order skickas till dig med PostNord, DHL eller DB Schenker.

För kunder i närområdet (Malmö med omnejd), som ofta hämtar sin order i vår butik, erbjuder vi nu även kostnadsfri standardleverans vid köp över 300:-.

Vi erbjuder även hemleverans till din dörr med DB Schenker. Detta innebär att du inte behöver gå till ett ombud för att hämta ditt paket. Välj DB Schenker Parcel Hem som fraktsätt vid utcheckning.

Leveranstider

Pga den ökande bristen på halvledarchip upplever vi f.n. svårigheter att få tag i vissa produkter. Det innebär att dessa produkter anges som slut, och den förväntade leveranstiden är inte alltid känd.

Vi får kontinuerligt in sändningar av de produkter som är slut, men i många fall går hela sändningen åt till att fylla de restorder som finns. Därför visas inget lagersaldo i butiken. I de fall förväntad leveranstid visas, så avser den en order som läggs idag. Är ordern lagd tidigare kan annan leveranstid gälla.

Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer på att få bättre kontroll och förutsägbarhet på leveranstiderna.

Nytt affärssystem

Efter många år av trogen tjänst har vi nu bytt ut vårt affärssystem. Som kund märker du det främst på lite annat utseende på fakturor, följesedlar och etiketter. Internt är de betydligt större ändringar som skett.

Vi beklagar att det tidvis uppstått störningar i utleveranserna, men i dagsläget är våra leveranstider för varor som finns i lager normala. Largervaror skickas alltså oftast samma dag som ordern kommit in.