Corona-virus

Uppdaterad 2020-04-21

  • Vår e-handel levererar som vanligt.
  • Vår fysiska butik är stängd för besök och avhämtning tills vidare
  • Kunder i närområdet handlar fraktfritt över 300:- så länge avhämtning inte är möjligt.
  • Vi erbjuder hemleverans med DB Schenker

För att bidra till reduktionen av smittspridning, och för att skydda vår personal och våra kunder, har vi beslutat att hålla vår fysiska butik i Malmö stängd för allmänheten under den närmsta tiden. Det innebär att det inte går att köpa varor över disk, eller att hämta order hos oss.

Men vår e-handel fungerar precis som vanligt. Du beställer via hemsidan, och din order skickas till dig med PostNord, DHL eller DB Schenker.

För kunder i närområdet (Malmö med omnejd), som ofta hämtar sin order i vår butik, erbjuder vi nu kostnadsfri standardleverans vid köp över 300:-.

Fr.o.m den 26 mars erbjuder vi även hemleverans till din dörr med DB Schenker. Detta innebär att du inte behöver gå till ett ombud för att hämta ditt paket. Välj DB Schenker Parcel Hem som fraktsätt vid utcheckning.

Genom dessa åtgärder bidrar vi till att minska antalet sociala kontakter, och eventuell exponering för smitta. Genom att vi minskar risken för sjukfrånvaro kan vi bibehålla vår leveransförmåga.

Tyvärr är det oundvikligt att vissa produkter tar slut. Situationen i Kina har gjort att produktionen släpar efter, så det kommer att ta lite längre tid än vanligt att fylla på våra lager när de töms. I skrivande stund har vi dock en god lagersituation, och en hel del varor på väg in i närtid.

Vi ser nu även leveransproblem från ett antal andra länder, men vi gör vad vi kan för att hålla våra lager fyllda.

Vidare finns det indikationer att inrikes transporter kan drabbas av vissa störningar som innebär någon extra dags leveranstid. För mer information om det aktuella läget ber vi er hålla koll på PostNord, DHL och DB Schenkers hemsidor.

För leveranser utanför Sverige kan det också uppstå störningar pga begränsningar i leveranskapacitet hos kurirföretagen. Detta innebär att vi inte alltid kan leverera till våra exportmarknader.

Vi hoppas på förståelse från er kunder som ofta besöker vår butik. Detta är en tillfällig åtgärd, och vi kommer att ompröva beslutet så snart mer information finns tillgänglig från regering och myndigheter.